Memoriu adresat conducerii (1)

Aseara i-am trimis un e-mail decanului. Astazi il voi depune cu nr. de inregistre la secretariat.

————

Stimate Domnule Decan al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei,

Sunt student in anul I la Pedagogie. Va scriu pentru a va semnala o problema. Astazi, studentii ambelor grupe de pedagogie ne-am prezentat la seminariile afisate in orar. Dupa ce timp de doua ore nu a venit nici un cadru didactic am sunat la secretariat de unde am aflat ca seminariile nu se tin.

Avand in vedere faptul ca deja s-a pierdut prima saptamana, faptul ca o activitate didactica nu se desfasoara nu este oricum un lucru usor de inteles si acceptat. Si mai greu de acceptat este faptul ca aproximativ 40 de studenti au pierdut fiecare cate 2 ore, cand ar fi fost atat de usor sa fie anuntati. O nota la orar ar fi ocupat 5 minute din timpul unui angajat la secretariat iar un e-mail cel mult 1 ora. Noi, studentii, am fi castigat in total 80 de ore, adica atat cat lucreaza un angajat al secretariatului in 2 luni.

Scriu acest e-mail din dorinta constructiva de a contribui la evitarea repetarii unor situatii similare. In acest sens adresez conducerii facultatii 2 propuneri:

In primul rand propun identificarea cauzelor administrative care au generat acest rezultat si luarea unor decizii care sa inlature aceste cauze. Acest lucru ar rezolva partea tehnica.

In al doilea rand, propun conducerii facultatii sa adreseze scuze oficiale studentilor anului I pentru situatia creata. Acest lucru ar transmite mesajul clar ca Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei are consideratie fata de timpul studentilor, doreste sa le ofere servicii de calitate iar situatia descrisa mai sus nu face parte din normalitate, fiind doar un accident. Cadrelor didactice si personalului administrativ al facultatii li s-ar aminti inca o data ca astfel de accidente nu trebuie sa caracterizeze facultatea iar noi, studentii, am incepe facultatea cu moralul mai ridicat, cu mai multa incredere si mai mult entuziasm.

Va multumesc pentru atentia acordata.

Cu deosebita consideratie,

Traian Bruma
Student pedagogie an I
Universitatea Bucuresti – Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *