Last Lecture: Achieving Your Childhood Dreams

Nu creadeam că a mai rămas cineva care n-a văzut prelegerea lui Randy Pausch. Dar am găsit pe cineva şi am ştiut atunci că e recomandarea perfectă pentru aceste momente.

Pentru toţi cititorii blogului meu care n-au văzut-o, cred că acum, la sfârşit de an, e un moment perfect. Astăzi, duminică, cu atât mai mult. O să vă încarce de curaj, înţelepciune şi inspiraţie. Faceţi-vă cadoul acesta. Înainte de a vă întoarce în vârtejul evenimentelor, opriţi-vă puţin pentru o lecţie de viaţă superbă din partea unui om minunat care mai are doar câteva luni de trăit. O să vă mulţumiţi pentru asta.

Înainte de play … fă-te comod, asigură-te că nu te va deranja nimeni timp de o oră şi apoi apasă full screen!

4 thoughts on “Last Lecture: Achieving Your Childhood Dreams

  1. Mulţumesc pentru această doză intensă de inspiraţie şi energie!
    Este cel mai potrivit cadou de Crăciun pe care puteam să îl primesc în acest an. Mai ales că, în definitiv, Randy Pausch nu vorbeşte despre cum să îţi îndeplineşti visele, ci despre cum să îţi trăieşti viaţa.

    Vi-l recomand tuturor celor care nu l-aţi văzut! Este, într-adevăr, recomandarea perfectă pentru această perioadă a anului.

  2. tare! si eu ma gandeam la asta si vroiam sa scriu un articol legat de asta. Traian, nu stiu cum… dar avem un fel de telepatie cand vine vorba de scris. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *