Cum schimb eu lumea?

AIESEC mă invită să răspund la întrebarea “Cum schimb eu lumea?”. Deabia aşteptam să primesc întrebarea :)

O schimb în primul rând schimbând bucăţica de lume la care am cel mai mare acces: eu. Încerc să fiu în fiecare zi mai bun şi uneori îmi iese. Şi apoi încerc să îi fac şi pe cei din jurul meu să fie tot mai buni. Sper că îmi iese din când în când.

Dar acestea două sunt un fel de “datorii civice” pentru toată lumea. Felul distinct în care schimb eu lumea este construind o universitate alternativă. Şi dacă totul merge bine, în 10 ani ea va declanşa o revoluţie în educaţia din România.

Şi pentru că Iulian mi-a făcut o mare bucurie, chiar azi, leapşa merge la el. :)

4 thoughts on “Cum schimb eu lumea?

  1. Eu stiu cum schimb lumea : prin faptul ca nu sunt nepasatoare la ceea ce se intampla in jurul meu; exprimandu-mi opiniile ferm si deschis; avand curaj sa spun ceea ce gandesc, implicandu-ma zi de zi in proiecte, evenimente si experiente minunate; cerand mereu mai mult de la mine pentru ca mai apoi sa am dreptul sa cer mai mult de la ceilalti; comunicand; prin simplul fapt ca sunt activa si IMI PASA!

  2. “Şi apoi încerc să îi fac şi pe cei din jurul meu să fie tot mai buni. Sper că îmi iese din când în când.” Ar fi frumos daca acesti “cei din jurul meu” si-ar arata recunostinta din cand in cand ca sa vezi si tu masura reusitei tale.

    Multumesc Traian pentru ca m-ai ajutat si ma ajuti sa ma dezvolt in anumite directii si sper ca te inspir si eu uneori asa cum ma inspiri tu pe mine :)

  3. @Mihaela, @Eliza:
    Mulţumesc că aţi trecut pe aici şi că aţi contribuit cu un gând.

    @Billy:
    Cu plăcere … adică e reală plăcere să fiu o inspiraţie pentru tine :)). Alături de alte lucruri, în ultima vreme mă inspiră consecvenţa ta de a scrie pe blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *